5 Stappen naar Succes

Wij vinden het geweldig dat je BuzzMaster aan het overwegen bent voor je aankomende evenement! Op deze pagina geven we je een kijkje naar wat onze service precies inhoudt. Dit is wat van ons verwacht kan worden. Onze missie is om het publiek op een laagdrempelige manier mee te laten doen met de discussie, en dat ze lol hebben terwijl ze dit doen. In het kort, we willen het publiek transformeren van passieve toekijkers naar actieve co-creators van je evenement. En dit is hoe we dat bewerkstelligen!

Deze video laat zien wat een BuzzMaster eigenlijk kan doen voor je bedrijf:

Stap 1: Advies

Ben je geïnteresseerd? Laat het ons weten! We kijken graag of BuzzMaster een passende oplossing is voor je evenement, en om te adviseren over de kosten en je specifieke wensen. Dit is ook de stap waar een specifieke BuzzMaster aan je evenement wordt gekoppeld.

Stap 2: Voorgesprek

Onze BuzzMaster maakt een afspraak met je om het systeem uit te leggen en je hier een demo van te geven. Ze kunnen input geven over de inhoud, voorstellen wat de beste plekken in de presentatie zijn om bepaalde BuzzMaster functies te gebruiken. Het is aan te raden om de dagvoorzitter van het evenement deze meeting bij te laten wonen. Zodat iedereen weet wat ze kunnen verwachten tijdens de productie.

Stap 3: Voorbereiding

Jij en je BuzzMaster blijven contact houden in de weken voor de conferentie om te helpen met het bedenken van vragen, het ontwerp en andere functies waar je gebruik van wilt maken. Met deze informatie zetten ze de set in elkaar. Jouw BuzzMaster zorgt er ook voor dat je bedrijfs en/of evenements logo op elk deelnemend apparaat te zien is. Wij stellen het heel erg op prijs als jullie de desbetreffende data (bijv. vragen, huisstijl en logo’s) minstens één week voor de tijd bij ons aanleveren. Heb je nog veranderingen of toevoegingen die je door wilt voeren? Geen probleem - wij kunnen het systeem ter plekke aanpassen mocht dit nodig zijn!

Stap 4: Het Event

Spannend! Wij zullen ten minste 2 uur voor de aanvang van het evenement aanwezig zijn om het systeem aan te sluiten en de laatste details door te nemen. We adviseren je om goed gebruik te maken van jouw BuzzMaster als actieve ‘sidekick’, wie samenwerkt met de dagvoorzitter of spreker om het publiek te motiveren en te enthousiasmeren.

Stap 5: Evaluatie

Natuurlijk willen wij graag weten wat je vond van BuzzMaster op jouw evenement! Naderhand bellen we je even om te kijken wat je van deze ervaring vond. Daarnaast krijg je van ons een gedetailleerd verslag met alle antwoorden die tijdens het evenement zijn gegeven, en een screenshot van alle verdere acties die de deelnemers binnen het systeem hebben genomen.