Over Ons

Ons verhaal

 

Wat wij steeds vaker tegenkomen is dat partijen op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden bij de productie en logistiek om hun (online) evenement werkelijkheid te laten worden. Waar volgens ons echter de meeste winst te behalen valt: de inhoud. Door de kennis die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan bij de vele evenementen waarbij wij betrokken waren weten wij precies hoe jij jouw boodschap het beste kan vertalen naar een evenement. Onze eigen betrokkenheid bij jouw boodschap en publiek is voor ons zeer belangrijk. Wij willen dat jij je zeker en veilig voelt wanneer wij voor jou aan het werk gaan. Van het eerste contact totdat de lichten uitgaan, we got your back.

Wij geloven dat je mensen alleen kunt raken als je ze écht betrekt. Jouw bezoeker moet de held worden van jouw verhaal. Daag hem/haar uit obstakels te overwinnen. Zorg voor medestanders en tegenstanders en soms zelfs een grappenmaker.

Ons doel: met de juiste combinatie van mensen, tools en storytelling van jouw (online) bijeenkomst een echte experience  maken.

Die experience begint al bij de uitnodiging en eindigt pas ver na het evenement. Hoe zorg je dat je bezoeker in de juiste state of mind is voor we gaan beginnen? Op welke manier willen wij ze betrekken tijdens het (online) evenement? Welke blijvende herinnering willen we meegeven?

Een goed (online) evenement begint bij het verhaal. En wij helpen jou graag om jouw verhaal te vertellen van concept tot uitvoer.

Buzzmaster community

Onze creatives, interactie-experts & storytellers. Samen maken we van jouw evenement een échte experience

Elise Fikse

Creative | Buzzmaster | Dagvoorzitter

Sjors Rodenburg

Buzzmaster

Juliette Grimbergen

Creative | Dagvoorzitter

Natalie Bass

Fotograaf

Michel Loeve

Owner | Creative Director

Tenada Meijer

Owner | Commercial Director

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Buzzmaster

We gaan je niet volspammen totdat je mailbox overstroomt. We willen je wel graag op de hoogte houden van spannende ontwikkelingen binnen ons bedrijf en de evenementenmarkt. Interesse? Laat even je mailadres hieronder achter.