Download

Louis Cheskin | Emoties voor beleving

Buzzmaster denkt dat door te begrijpen wat betekenisvol is voor de mensen, we geweldige en innovatieve evenementen kunnen creëren die mensen blij maken en die echte waarde leveren. Onderzoeker Louis Cheskin ontdekte 15 ‘meanings’ die mensen aan een beleving toeschrijven. Deze helpen ons om richting te geven bij het ontwerpen van echte transformerende belevingen.

 

  • Emoties voor beleving
  • Event Experience Workshop
  • Welke emotie kies jij?

De juiste emotie zorgt voor échte betekenisvolle ervaringen

 

 

Louis Cheskin – was een pionier op het gebied van marketing. Hij interviewde 100.000  mensen wereldwijd om te begrijpen hoe mensen nieuwe producten en diensten waarderen. 

In deze interviews vond hij iets. Hij noemde dat ‘meanings’, dat zoveel betekent als  betekenissen. Onafhankelijk van geografische locatie en cultuur vinden mensen een  aantal ‘meanings’ erg belangrijk. Die heeft Cheskin ‘15 core meanings’ genoemd.  

Hoewel het relatieve belang van deze betekenisvolle ervaringen kan variëren en hun  interpretatie enigszins zal verschillen, lijken alle culturen hun belangrijkheid te erkennen. 

BuzzMaster denkt dat door te begrijpen wat betekenisvol is voor de mensen, we geweldige en innovatieve evenementen kunnen creëren die mensen blij maken en die echte waarde leveren. 

Daarom gebruiken we in de Event Experience Workshop dit Core Meaning Deck. Deze core-meanings zijn ook opgenomen in het Event Experience Canvas. Doel in het canvas is om met elkaar te discussiëren welke drie betekenissen we met elkaar willen  aanspreken. Wat is belangrijk voor onze doelgroep? 

Als we deze meanings hebben, wordt het helderder wat de kern van het inhoudelijke programma moet worden, en met welke boodschap wij mensen willen uitnodigen. 

Nog meer downloads