Buzzmaster-Tool

Zet jouw publiek in als kennis-expert

 

 

Je bezoekers zijn de mensen die dagelijks bezig zijn met het onderwerp van jouw evenement. Waarom zouden we die kennis, die verhalen, die best practices niet inzetten tijdens onze bijeenkomsten? Onze cloud-based interactie presentatie tool heeft als doel échte inhoudelijke meerwaarde te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een mega-brainstorm met al je klanten of maak samen met je team een SWOT-analyse.

Onze Buzzmasters adviseren je graag bij het inzetten van de juiste features tijdens jouw bijeenkomst.

Veelgestelde vragen over de Buzzmaster-tool

 • Werkt de tool ook bij online en hybride evenementen?

  De Buzzmaster-tool draait, naast onze eigen lokale WiFi-netwerk, volledig in de cloud. Zo kunnen we ook online evenementen interactief maken. We kunnen zelfs bij hybride evenementen de deelnemers in de zaal op ons lokale WiFi-netwerk laten inloggen, en de mensen thuis via onze cloud.

 • Waarom hebben jullie een eigen WiFi-netwerk?

  Ons eigen WiFi-netwerk is een lokaal netwerk dat ervoor zorgt dat we overal kunnen buzzen. Op evenementlocaties met dikke muren, locaties midden in de natuur, zelfs op de maan. Zo hoeven deelnemers tevens niet hun eigen 4G-databundel te gebruiken als ze dat niet willen.

 • Welke functionaliteiten zitten er allemaal in de tool?

  Onze tool zit vol met allerlei functionaliteiten. Onze Buzzmaster adviseren jou welke features het beste passen bij jouw evenement. Enkele voorbeelden zijn onze Buzzmaster Quiz, SWOT-analyse, mega-brainstorm & bar/circle graphs.

 • Wat gebeurt er met de data die jullie verzamelen?

  Na het evenement krijg jij van ons alle input van de deelnemers. Deze is uiteraard geanonimiseerd vanwege de AVG-wetgeving. Twee weken na het evenement worden door ons systeem alle gegevens automatisch verwijderd.

Buzzmaster-Tool

Nieuwsgierig?

Neem contact met ons op