De Grote Klanten Quiz

Interactieve klantgerichtheid quiz

Door Corona zijn er sinds 2020 een aantal dingen flink onder druk komen te staan in organisaties. Drie van de meest voorkomende uitdagingen zijn:

  • Minder focus op klanten;
  • Minder verbinding tussen collega’s;
  • Minder plezier in het werk.

Het zijn juist deze aspecten die Sydney Brouwer & Buzzmaster samen willen aanpakken met ‘De Grote Klanten Quiz’. Een volledig digitaal spelformat, dat zorgt dat deelnemers leren over klantgerichtheid, samen lachen en vooral weer verbinding maken met elkaar.

Een teambuildingsessie, pubquiz en inspiratiesessie in één.

Dit is niet ‘just another Zoom-meeting’. In De Grote Klanten Quiz worden deelnemers actief betrokken bij het spel. Onderdelen zijn bijvoorbeeld quizzen, de ‘Verkiezing van de meest Klantgerichte Collega’ en ‘De Klanten Brainstorm’. Tussendoor zal Sydney Brouwer korte inspiratieshots geven over hoe je als persoon en organisatie klantgerichter kunt worden.

Tijdens ‘De Grote Klanten Quiz’ wordt gebruikt gemaakt van de Buzzmaster-tool. Buzzmaster is dé manier om digitale bijeenkomsten interactief en dynamisch te maken. Michel & Sydney vertellen in deze video zelf wat meer over De Grote Klanten Quiz

 

‘De Grote Klanten Quiz’ wordt gegeven vanuit een professionele studio. Meerdere camera’s, goed licht en professioneel geluid zorgen ervoor dat het geheel nog dynamischer wordt. Sydney Brouwer zal samen met een Buzzmaster-host de sessie begeleiden. Er kan gebruik gemaakt worden van elke technologie naar keuze, al heeft Zoom de voorkeur in verband met interactiemogelijkheden. Deelnemers wordt aangeraden vanaf een laptop of PC te kijken, want om mee te doen met de interactie is de mobiele telefoon nodig.

Duur: 60-90 minuten

Platform: Zoom

Aantal deelnemers: 20-150 

Investering: € 3.450,- excl. BTW

Deze investering is inclusief:

  • Sydney Brouwer als spreker;
  • Een host en de Buzzmaster-tool voor interactie.
  • Professionele studio;
  • Voorbereiding en op maat gemaakt Klanten Quiz

 

De Grote Klanten Quiz zorgt voor meer focus op jouw klanten

Sydney Brouwer

is veelgevraagd spreker over klantgerichtheid en klantbeleving. Hij schreef de twee bestsellers ‘Klantgericht Leiderschap’ en ‘Six Star Service’. Zijn inspiratiesessies worden gekenmerkt door energie, humor en voorbeelden uit de praktijk. Hij spreekt graag voor bedrijven waar het gaaf is om bij te werken en leuk is om van te kopen. Zijn doel: klanten en medewerkers omtoveren tot fans.

Michel Loeve

Zal als Buzzmaster en Data-DJ de interactie verzorgen met de Buzzmaster-tool. Deze tool zorgt voor echte engagement en verbinding tussen de deelnemers en de sprekers. Nu we zoveel vanuit huis werken is die verbinding belangrijker dan ooit. Samen tillen wij jouw virtuele sessies naar een hoger niveau.

Nieuwsgierig?

Neem contact met ons op

quote-img

Dat de Grote Klanten Quiz niet ‘just another Zoom-meeting’ is bewezen Sydney en Michel. Energiek teambuilden, lachend door de pubquiz en met elkaar nieuwe inspiratie opdoen over hoe je als persoon en als organisatie nóg klantgerichter bent. Professionele opzet, bruikbare tips en heldere inzichten. En direct de volgende dag uit te voeren! Een aanrader voor teams die klaar zijn voor een energieke klantgerichtheidsboost!

Tamara

quote-img

Buzzmaster is dé manier om de interactie op te zoeken tijdens virtuele sessies. De combinatie van het platform en hun hosts zorgen ervoor dat virtuele sessies samen met de deelnemers vormgegeven worden. Buzzmaster zorgt voor een dynamiek en interactie die op een andere manier niet mogelijk is.

Sydney Brouwer

Spreker | Auteur | Podcast host