All We Need Is You

All We Need Is You: onder die titel hebben wij samen met Rubicon hun jaarlijkse kick-off georganiseerd. Rubicon is cloud adviser en partner van Microsoft. Zij begeleiden hun klanten bij de digitalisering van hun processen. Wij mochten hen helpen bij het inhoudelijke programma, organisatie, regie, videoproductie en concepting, fotografie en de interactie tijdens het evenement.

PARTNER

Rubicon

CONCEPT

All We Need Is You

DIENSTEN

Concepting
Interactie
Redactie
Regie
Fotografie

Eventconcept

Jaarlijks organiseert Rubicon hun kick-off evenement waar alle collega’s bij elkaar komen om te praten over het afgelopen jaar. En de plannen voor het nieuwe jaar te presenteren. Dit jaar deden we dat online vanuit de studio van Studio Stream in Utrecht. Na elkaar een lange tijd niet gezien te hebben is verbinding nog belangrijker dan ooit. Daarom hebben we deze uitzending volledig in All You Need Is Love-stijl gebracht. Dit onder de naam: All We Need Is You. De show werd gepresenteerd door Robert ten Brink imitator Ricardo Ras. De dagen voor de uitzending kregen alle collega’s een pakket toegestuurd met een echte Rubicon-sweater zodat ze volledig in stijl naar de uitzending konden kijken.

Video-content

Een All You Need Is Love-show zonder caravan is natuurlijk geen All You Need Is Love-show. In de weken voorafgaand aan de uitzending zijn wij met Robert op pad geweest met de enige echte All You Need Is Love-caravan. Een aantal collega’s werden verrast door een bezoekje waarbij ze in het zonnetje werden gezet voor hun bijdrage aan Rubicon. Om de show dynamisch en afwisselend te houden hebben we tevens gezorgd voor meerdere animaties in de uitzending.

Interactie

Om voor verbinding binnen een organisatie te zorgen is een open gesprek essentieel. Onze Buzzmaster-tool werd gebruikt om reacties en vragen op te halen bij de deelnemers. De interactie werd tijdens de uitzending begeleid door een Buzzmaster; een sidekick/co-host die de reacties en vragen van het publiek voorlegt aan de sprekers in de uitzending. Zo ontstaat er een (inhoudelijke) synergie tussen de studio en de kijkers thuis. 

Benieuwd wat we nog meer voor jouw evenement kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@buzzmaster.nl of telefonisch: 020 2101017. Tot snel!

Deel

quote-img

Met Buzzmaster haal je niet alleen een interactieve tool naar je event, maar ook de expertise & advisering over het totaalpakket van eventmanagement/eventtechniek. Zij denken met je (de opdrachtgever) mee van A tot Z. Een aanrader om mee te werken!

Emma de Jong

Go Fast Forward

quote-img

Buzzmaster is dé manier om de interactie op te zoeken tijdens virtuele sessies. De combinatie van het platform en hun hosts zorgen ervoor dat virtuele sessies samen met de deelnemers vormgegeven worden. Buzzmaster zorgt voor een dynamiek en interactie die op een andere manier niet mogelijk is.

Sydney Brouwer

Spreker | Auteur | Podcast host