Het Nationale Cyber Security Debat

Wortell neemt het voortouw en organiseert het allereerste Nationale Cyber Security Debat. En dat werd tijd! Wist je dat steeds meer Nederlandse burgers en bedrijven het slachtoffer worden van CyberCrime? Uit cijfers van de politie blijkt dat duizenden mensen te maken krijgen met phishing, hacking of whatsapp-fraude. En dat aantal mensen stijgt snel. Ten opzichte van vorig jaar een stijging van 80% en ten opzichte van 2 jaar geleden een ver-drievoudiging. 

CONCEPT

Het Nationale Cyber Security Debat

PARTNER

Wortell

DIENSTEN

Buzzmaster
Co-host

Je zou cybercrime als een probleem kunnen zien van ‘gewoon goede sloten op je digitale deuren’, maar het gaat verder dan dat. Cybercrime is een maatschappelijk thema. Waar we gezamenlijk naar moeten kijken. 

Tijdens dit eerste Nationale Cyber Security debat behandelen we vijf stellingen met de tafelgasten. De deelnemers thuis kunnen via de Buzzmaster-tool meestemmen en hun vragen insturen zodat ze actief deelnemen aan de discussie. De stellingen? Dit waren ze:

  1. Cybersecurity moet meer gericht zijn op de mens dan op de techniek
  2. Bij ransomware moet je nooit losgeld betalen
  3. We moeten af van wachtwoorden
  4. Je moet een digitaal rijbewijs hebben voor je het internet op mag
  5. De overheid moet meer ‘cyber verplichtingen’ opleggen middels wetgeving

Vier gasten aan tafel, 600 deelnemers thuis. Door de deelnemers vanuit huis actief mee te laten stemmen zorgen we voor een gigantische discussie. De Buzzmaster co-host zorgt dat de input van de kijkers op het juiste moment wordt ingebracht in de discussie aan tafel.

Na het afloop van het debat heeft Wortell met alle deelnemers korte portret video’s gemaakt die na het evenement online werden verspreid. Op deze manier zorg je ook na je evenement voor een betrokken publiek. Michel was namens Buzzmaster aanwezig. Hij vertelt in deze video wat hij ervan vond:

 

 

Congressen, webinars, seminars, online talkshows. Je komt ze overal tegen. Wij bij Buzzmaster geloven dat je op twee onderdelen echt verschil kunt maken. Op de inhoud en op de interactie. Bekijk de inhoud altijd vanuit je deelnemers. Hoe zitten zij in de wedstrijd? Waar hebben zij behoefte aan? En zorg dat je ze betrekt bij jouw boodschap, jouw verhaal. Wij noemen dat StoryFirst. Jouw verhaal is altijd het startpunt. 

quote-img

Wat onze samenwerking met Buzzmaster zo leuk maakte was het enthousiasme en het meedenken in de voorbereidende gesprekken die we samen hadden over de gehele productie. Daarnaast was de dynamiek zeer goed tussen de host en sidekick

Simone Willems

Wortell

quote-img

Al 7 jaren zetten wij, de Klantenservice Federatie, Buzzmaster in voor het KSF Jaarcongres: een vaste prik en dat is niet voor niets. Voor ons is het de perfecte manier om écht je publiek en haar kennis te betrekken en te activeren tijdens het event. Sámen weet je veel meer, en Buzzmaster geeft die kennis dat je samen in huis hebt podium. En zeker niet onbelangrijk: altijd leuk om samen te werken met deze club.

Susan Soleimani

KSF | Klanten Service Federatie

quote-img

Buzzmaster is dé manier om de interactie op te zoeken tijdens virtuele sessies. De combinatie van het platform en hun hosts zorgen ervoor dat virtuele sessies samen met de deelnemers vormgegeven worden. Buzzmaster zorgt voor een dynamiek en interactie die op een andere manier niet mogelijk is.

Sydney Brouwer

Spreker | Auteur | Podcast host