The Power of Persuasion

The Power of Persuasion

In deze case gaan wij op zoek naar The Power of Persuasion. Stel je drinkt een kop koffie met een entrepreneur en voor je het weet heb je je life savings geïnvesteerd in een nieuwe start-up die zich focussed op energieopslag. Hoe kan het dat sommige mensen ZO goed zijn in mensen ervan te overtuigen om iets te doen, of te denken, puur door alleen met ze te communiceren? 

Concept

The Power of Persuasion

Opdrachtgever

CHUBB

Diensten

Buzzmaster-tool
Co-host

Oeeee! De kracht van overtuiging. Wie kan dat niet gebruiken? Pacelle van Goethem is schrijver/onderzoeker, adviseur en spreker over overtuigen, charisma, stempsychologie en invloed. Zij adviseert overheidsinstanties, leiders in tech, wetenschap en finance, en invloedrijke organisaties en mensen.

Samen met Pacelle ging BuzzMaster’s presentator Michael Irish’ Stephenson op reis door het menselijk brein.

Opdracht/uitdaging

“Wat kan jij als young professional leren om je innerlijke overtuigingskracht te herkennen, te trainen, en in te zetten in je persoonlijke, maar ook je professionele leven?” Dat was de vraag die wij, samen met Pacelle van Goethem hebben beantwoord. 

Aanpak

De technische, financiële, of zakelijke kanten van een bedrijf hebben vaak de focus bij masterclasses en daar zijn terechte redenen voor maar Ezra Van Tiel Communications bedacht een leuk concept wat juist de softe kant van zakendoen aan het licht bracht: overtuigingskracht.

Wij hebben in een prachtige studio in Hilversum een ontspannen gesprek gevoerd waarbij 130 young professionals uit de BeNeLux betrokken werden, gevolgd door een zeer sterke presentatie door Pacelle, en afgerond met een leuke quiz waar de winnaar met prijzen overladen werd.  

Kort, maar krachtig en natuurlijk ZEER overtuigend! 😉 

Deel

quote-img

Wij werken al vele jaren met BuzzMaster samen om de interactiviteit tijdens onze evenementen naar een hoger niveau te tillen. BuzzMaster kenmerkt zich door een hoge mate van betrokkenheid, gedegen voorbereiding en een representatieve Buzzmaster (Michael in ons geval) die ook nog eens zorgt voor een vrolijke noot en goede sfeer

Gaby de Wijs

Chubb

quote-img

Al 7 jaren zetten wij, de Klantenservice Federatie, Buzzmaster in voor het KSF Jaarcongres: een vaste prik en dat is niet voor niets. Voor ons is het de perfecte manier om écht je publiek en haar kennis te betrekken en te activeren tijdens het event. Sámen weet je veel meer, en Buzzmaster geeft die kennis dat je samen in huis hebt podium. En zeker niet onbelangrijk: altijd leuk om samen te werken met deze club.

Susan Soleimani

KSF | Klanten Service Federatie

quote-img

Buzzmaster is dé manier om de interactie op te zoeken tijdens virtuele sessies. De combinatie van het platform en hun hosts zorgen ervoor dat virtuele sessies samen met de deelnemers vormgegeven worden. Buzzmaster zorgt voor een dynamiek en interactie die op een andere manier niet mogelijk is.

Sydney Brouwer

Spreker | Auteur | Podcast host