Klantendag 2020

De jaarlijkse All Solutions Klantendag vanuit Beeld en Geluid in Hilversum

Iedere derde dinsdag van september organiseert All Solutions haar klantendag. Dit jaar was Beeld en Geluid in Hilversum het toneel voor deze bijeenkomst. Het thema: De waarde van beleving. Vanwege covid-19 konden niet alle deelnemers in dezelfde zaal aanwezig zijn. Daarom zaten de klanten met ons in de hoofdzaal en de collega’s keken deels mee vanuit een andere zaal, en deels vanuit huis. 

Concept

Klantendag 2020

Opdrachtgever

All Solutions

Diensten

Buzzmaster
Data-DJ

 

Opdracht

Een dag organiseren met beleving als thema vraagt natuurlijk ook om beleving. Practice what you preach. Daarom werden wij met Buzzmaster uitgenodigd om samen met de Buzzmaster-tool het gesprek met de zaal aan te gaan over beleving. En dan met name klantbeleving. Hoe zorg je nu dat je dicht tegen je klant aan zit? En hoe kun je de kracht van de medewerkers inzetten om de klantbeleving te optimaliseren.

 

 

Aanpak & Uitwerking

 

Samen met dagvoorzitter Rens de Jong stond Buzzmaster Michel Loeve op het podium om verbinding tussen alle deelnemers te creëren. Alle deelnemers, de klanten in de hoofdzaal en de medewerkers van All Solutions op afstand konden via de Buzzmaster-tool hun input geven. Buzzmaster Michel stond als sidekick op het podium met Rens om te zorgen dat die input ook daadwerkelijk werd besproken. 

Tijdens een interview met Jan van Wijngaarden, de directeur van All Solutions, konden de deelnemers hun vragen stellen via de tool. Hierna begon het panelgesprek. All Solutions stelde zich kwetsbaar op en nodigde vier van hun klanten uit om van hen te leren. Bij dit laatste blok zorgden we dat de deelnemers als vijfde panellid optraden door hen verschillende stellingen te laten beantwoorden en door samen met de zaal te brainstormen over de verschillende thema’s

 

Zet je deelnemers in als extra panellid

 

Feedback klant

 

All Solutions was blij met het door ons neergezette programma. De samenwerking met dagvoorzitter Rens de Jong omschrijven ze al ‘Een hele goede combinatie’. Na het interactieve ochtendprogramma gingen ze snel verder met de sprekers die het middagprogramma gingen vullen.

Deel

quote-img

Een hele goede combi Michel en Rens :-) hebben samen een leuk, interactief ochtendprogramma neergezet op onze klantendag.

Laura Heesters

All Solutions

Nieuwsgierig?

Neem contact met ons op