Wat wil je als evenement-organisator? Betrokkenheid creëren. Zorgen dat de gasten bezig zijn met jouw evenement. Dat ze erover nadenken, erover praten, zich verdiepen. De vraag is: Hoe zorg je ervoor dat jij top-of-mind bent bij het publiek?

slide1
slide2
slide3
slide4

Onze visie
Onze visie is simpel: mensen zijn ‘maar’ 24 uur met jouw evenement bezig. Vanaf de avond voorafgaand aan het evenement, tot de avond erna. En daarna..? Next. Volgende dag, nieuwe impulsen.
Wij geloven dat relevante content, op een makkelijk kanaal, op het juiste moment, maximale betrokkenheid creëert. Daarom zijn wij 24hours gestart. Een combinatie van contentcreatie, een whatsapp-berichtenplatform en een hele heldere deadline.

Wat doen wij?
Wij maken en versturen relevante content voor jouw congresbezoekers. Dat doen we via Whatsapp, een app die bijna iedereen dagelijks gebruikt. Hoe werkt dat?

‘s Avonds voor het evenement
Al je bezoekers krijgen nog even een reminder via Whatsapp, “Ben je er morgen bij?”. Dat geeft ons meteen de gelegenheid om nog een interessant artikel, filmpje of podcast over het thema van het evenement te sturen.

Een paar uur voorafgaand aan het evenement
We sturen een link met de locatie van de parkeergelegenheid in Google-Maps. Dat scheelt weer zoeken voor je gast. En een mooie foto van de locatie. Alles straalt uit: we hebben er zin in, leuk dat je komt!

Tijdens het evenement
De bezoekers kunnen vragen stellen aan de sprekers, en wij lichten live op het podium de meest interessante opmerkingen eruit. Daarnaast geven we gepersonaliseerde informatie over programma & deelsessies. Ook kunnen bezoekers met specifieke vragen bij ons terecht.

Na het evenement
We houden in de uren daarna contact met je bezoeker. Wil zij/hij nog de slides van de sprekers ontvangen? Sturen we op. Even een paar leuke foto’s delen? Geen probleem. De video-impressie van de dag is ook al klaar, wil je die zien? Komt eraan. En we vragen natuurlijk feedback van de bezoekers, wat vonden ze ervan?

slide5
slide6
slide7
slide8

Interactie Experts
Alles is erop gericht om alle communicatie in 24 uur te doen. Geen foto’s, aftermovies en evaluatie e-mails 3 dagen later. Wij smeden het ijzer als het heet is. Met 24hours zorgen we voor de juiste communicatie op het juiste moment. 24hours is een product van BuzzMaster. Al 5 jaar zijn wij actief als interactie-experts in de evenementenwereld. Wij weten welke vragen interessant zijn en welke content mensen graag willen zien.

Uniek berichtenplatform
24hours heeft een geavanceerd berichten platform gemaakt, waarmee 1-op-1 gecommuniceerd kan worden met je bezoekers. Het is geheel conversational opgezet, dus de chats voelen als een echt gesprek. Doordat we in deze 24 uur relevante data aan de bezoekers vragen, kunnen we ze ook heel specifieke informatie sturen. Dit zorgt voor meer engagement, meer interactie en blijvende herinneringen.

Meer weten?
Neem dan contact op met ons.
Tenada Meijer : Tenada@BuzzMaster.nl

Download de complete presentatie